Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Krudthuset Svendborg
Kuopiovej 34
5700 Svendborg
CVR nr.: 11543774
Telefon: 62 28 11 69
E-mail: krudthuset@62281169.dk


Aldersgrænse for køb
Der sælges kun fyrværkeri til personer over 18 år. Billedlegitimation, som dokumenterer, at kunden er over 18 år, skal fremvises på forlangende, når fyrværkeriet overdrages i salgsstedet.

CLP mærkning
I forbindelse med salg af fyrværkeri hos Krudthuset Svendborg, er alt fyrævkeri CLP mærket gruppe 1.3 og 1.4.

Priser
Hos Krudthuset Svendborg tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer. Det kan forekomme at din bestilte vare er udsolgt trods købet er gennemført. Du vil derfor blive tilbudt enten at få pengene retur eller få et tilsvarende produkt.

Betaling
Krudthuset Svendborg modtager betaling med VISA og Mastercard. Betalingen vil blive trukket på din konto, når ordren er gennemført. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering
Din ordre vil være klar til afhentning på den dag du angiver i bestillingsforløbet. Krudthuset Svendborg leverer desværre ikke fyrværkeri.
Der er ikke ekspeditions- eller leveringsomkostninger forbundet med afhentning af ordrer.

Sikkerhed ved betaling
Ved betaling vil overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb ske via tredje-parts betalingsløsning Stripe. Krudthuset Svendborg gemmer ikke dine kortoplysninger.

Personoplysninger
Personoplysninger, som indtastes i forbindelse med køb på www.krudthuset-svendborg.dk, behandles af www.krudthuset-svendborg.dk i overensstemmelse med gældende dansk ret. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder e-mail og varedata, som vedrører dig. Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt, og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

Reklamationsret
Køber skal gøre opmærksom på eventuelle fejl eller mangler ved leveringen fra Krudthuset Svendborg, så snart det er konstateret, efter at køber har modtaget varen. Det en købers pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis køber opdager en fejl, skal køber indberette det så snart det er konstateret, efter modtagelsen af varen til Krudthuset Svendborg. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed begrænset af den holdbarhedsperiode som den pågældende varer har eller i henhold til købeloven max 2 år.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen afleveres fysisk til:
Krudthuset Svendborg
Kuopiovej 34
5700 Svendborg

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.